Actualitate

PRECEDENT. Tânărul de 22 de ani care a provocat accidentul din Florești mai are la activ un accident cu fugă de la fața locului

Tânărul de 22 de ani care a provocat sâmbătă un accident cu o victimă în Florești, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a mai provocat în urmă cu 6 luni un accident după care a fugit de la locul faptei.

sursa foto info trafic cluj sursa foto info trafic cluj

Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost încătușat sâmbătă după amiaza după ce a provocat un accident la ieșirea din Florești spre Cluj-Napoca.

"În jurul orei 17.00, un bărbat în vârstă de 22 de ani din Gilău, în timp ce conducea autoturismul pe DN1 E60 în Florești, direcția spre Cluj-Napoca, a intrat în coliziune cu alte două autoturisme care circulau regulamentar în același sens. Mașina a ricoșat în gardul de pe partea dreaptă a drumului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest având o concentrație de peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului, un pasager din autoturism a fost transportat la UPU pentru îngrijiri de specialitate. Poliția continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul", au declarat reprezentanții IPJ Cluj.


În urmă cu 6 luni, în luna iunie, același tânăr a mai provocat un accident de circulație.

La acea vreme, tânărul a acroșat un biciclist în zona unei treceri de pietoni, iar după impact, a fugit de la fața locului. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter