Actualitate

Sancțiuni de 11.000 de lei pentru țigarete și băuturi alcoolice neînregistrate

Trei societăţi comerciale din Cluj au fost sancţionate în urma unor controale efectuate ieri de poliţiştii clujeni.

Sancțiuni de 11.000 de lei pentru țigarete și băuturi alcoolice neînregistrate Sancțiuni de 11.000 de lei pentru țigarete și băuturi alcoolice neînregistrate

La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul posturilor de poliție din Mărișel și Beliș, împreună cu polițiști de investigare a criminalității economice din Huedin, au verificat activitatea comercială a trei societăți comerciale de pe raza comunei Mărișel.

„În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 11.000 de lei și s-a dispus confiscarea a 360 de țigarete și a 147 litri băuturi alcoolice.


Astfel, au fost descoperite 260 de recipiente de sticlă ce conțineau bere, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de proveniență, nefiind înregistrate în evidența primară. De asemenea, au fost descoperite țigarete și băuturi alcoolice spirtoase și vin, neînregistrate în evidențe, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de proveniență”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter