monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Județul Cluj: Ceață densă pe Autostrada A3

Şoferii care circulă joi pe Autostrada Turda-Gilău sunt sfătuiţi să manifeste prudenţă la vola deoarece circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române sfătuiește conducătorii auto care se deplasează pe Autostrada A3 Turda — Gilău (în județul Cluj) să manifeste prudență sporită la volan, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, să utilizeze luminile de întâlnire pe timpul zilei și să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic, întrucât pe tronsoanele kilometrice 0—28 și 42 — 51, circulația rutieră se desfășoară în condiții de ceață densă.

Avertizarea emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie a intrat în vigoare la ora 9.30 şi este valabilă până la ora 12.30.


În zona deluroasă din judeţele Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, la altitudini de peste 400 de metri, se va semnala ceaţă care va determina scăderea vizibilităţii, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Izolat va fi şi burniţă.