monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Tânăr de 22 ani, prins de două ori băut la volan în patru zile

Polițiștii din Huedin au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat care a fost depistat săvârșind aceleași infracțiuni la regimul rutier, în decurs de 4 zile.

sursa foto portal.sm

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Cluj, la data de 17 noiembrie, în jurul orei 21:00, un bărbat, de 22 de ani, din comuna Săcuieu, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe DN1 E60, pe raza comunei Poieni, fiind sub influența alcoolului.

“Cel în cauză avea o concentrație de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii au stabilit că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.


La data de 20 noiembrie, în jurul orei 20:15, cel în cauză a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DJ103 H, pe raza comunei Săcuieu, având o concentrație de peste  0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

“Având în vedere infracțiunile săvârșite și repetivitatea acestora, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, cel în cauză fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, au mai spus aceştia.