monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Clujenii, din nou în stradă. „Un pas mic pentru Dragnea, un pas mare pentru România”. FOTO

Clujenii s-au strâns din nou în centrul oraşului pentru a protesta faţă de actuala putere.

Clujenii, din nou în stradă. „Un pas mic pentru Dragnea, un pas mare pentru România”.

La protestul de duminică intitulat „Un pas mic pentru Dragnea, un pas mare pentru România”, şi-au anunţat participarea aproximativ 2000 de persoane.

În Piaţa Unirii s-au strâns aproximativ 300 de persoane. Participanţii poartă pancarte antiguvernamentale cerându-se demisia celor de la putere.Potrivit Agerpres, protestatarii poartă bannere și pancarte cu inscripții precum “Uniți salvăm toată România”, “Suntem cu ochii pe voi”, |Când injustiția devine lege, rezistența devine datorie”, “Nu vrem dictatură”, “Nu muncim ca ei să ne fure|, “Dragnea la pușcărie”, “PSD = cuib de mafioți”.


„Dacă cerem TOȚI într-un glas UN SINGUR LUCRU, avem șanse mari de izbândă. Să fim uniți de data asta și să arătăm asta și prin imagine unitară și scop unitar. 

Liviu Dragnea se află LA UN PAS de a pierde puterea și de a-și pierde libertatea. Odată cu el toată caracatița de politicieni care a parazitat România în ultimii zeci de ani. 

Noi, cei ce nu ne dorim să fim o nație de hoți suntem la un pas de a ne lua țara înapoi. Sau de a o pierde, de a deraia de la direcția europeană!
Ne aflăm într-un MOMENT CRUCIAL pentru direcția în care va merge România în următorii ani. 


Din acest motiv este vital să acționăm ACUM! În săptămânile care urmează se va decide totul. Dragnea a declarat, cu subiect și predicat, RĂZBOI instituțiilor europene care îl acuză că a furat 21 de milioane de euro, DNA-ului și celoralete instituții din justiție care îi cercetează faptele. “VA FI RĂZBOI”, cu toți cei ce își doresc o clasă politică purificată de corupție, război cu cei ce îl contestă, dar și cu cei ce i-au ales. Cu noi toți!

Ne întâlnim duminică la ora 18.00 pm, ora României, în piețele publice din localitățile noastre, fie din țară, fie din diasporă. Spunem NU asaltului asupra justiției! Apărăm independența justiției și ne opunem proiectelor de modificare a legilor justiției discutate în acest moment în Parlament”, au anunțat organizatorii.