Actualitate

Un nou protest va avea loc duminică seară

Cu titlul „un pas mic pentru Dragnea, un pas mare pentru România”, la noul protest de duminică și-au anunțat participarea doar câteva sute de persoane.

Sursă foto: Bianca Tămaș Sursă foto: Bianca Tămaș

Pentru a treia săptămână consecutiv, clujenii au anunțat că vor ieși iar în stradă. Însă, cu toate că săptămânile trecute un număr mare de oameni și-au anunțat participarea cu câteva ore înainte de eveniment, astăzi, numărul lor trece doar de 600 și puțin peste 2.000 s-au arătat interesați de acțiunea.

„Dacă cerem TOȚI într-un glas UN SINGUR LUCRU, avem șanse mari de izbândă. Să fim uniți de data asta și să arătăm asta și prin imagine unitară și scop unitar. 

Liviu Dragnea se află LA UN PAS de a pierde puterea și de a-și pierde libertatea. Odată cu el toată caracatița de politicieni care a parazitat România în ultimii zeci de ani. 
Noi, cei ce nu ne dorim să fim o nație de hoți suntem la un pas de a ne lua țara înapoi. Sau de a o pierde, de a deraia de la direcția europeană!
Ne aflăm într-un MOMENT CRUCIAL pentru direcția în care va merge România în următorii ani. 
Din acest motiv este vital să acționăm ACUM! În săptămânile care urmează se va decide totul. Dragnea a declarat, cu subiect și predicat, RĂZBOI instituțiilor europene care îl acuză că a furat 21 de milioane de euro, DNA-ului și celoralete instituții din justiție care îi cercetează faptele. “VA FI RĂZBOI”, cu toți cei ce își doresc o clasă politică purificată de corupție, război cu cei ce îl contestă, dar și cu cei ce i-au ales. Cu noi toți!
Ne întâlnim duminică la ora 18.00 pm, ora României, în piețele publice din localitățile noastre, fie din țară, fie din diasporă. Spunem NU asaltului asupra justiției! Apărăm independența justiției și ne opunem proiectelor de modificare a legilor justiției discutate în acest moment în Parlament”, au anunțat organizatorii.

abonare newsletter