monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Clujenii ies iar în stradă

Clujenii ies pentru a doua oară consecutiv în stradă pentru a-și scanda nemulțumirile. Până acum 1.000 de clujeni au anunțat că vor participa și peste 3.000 s-au arătat interesați de eveniment.

Protest Piața Unirii

Având motto-ul ”Strada: Ultima Redută”, clujenii vor ieși și în această duminică în stradă pentru o justiție independentă și măsuri fiscale coerente.

„Duminică, de la ora 18:00, ne întâlnim în Piață Unirii din Cluj.
Cerem de urgență Parlamentului respingerea în bloc a proiectului de modificare a Legilor Justiției!
Consideram că aceste modificări sunt de natură să afecteze grav independența justiției și echilibrul puterilor în stat și servesc doar interesele unui grup restrâns de indivizi inculpați sau condamnați penal ajunși întâmplător în poziții publice. 
O justiție liberă este coloana unui stat de drept iar noi, românii, alegem categoric să trăim doar într-o astfel de țară. 

Pentru actuală clasă politică: NU aveți nici o șansă să ne distrageti atenția! 

Apararea independenței justiției este prioritatea nr. 1 a societății civile, garanția noastră că toate abuzurile comise de cei aflați acum în funcții publice și pe poziții de putere vor fi trași la răspundere în viitor pentru furtul din sănătate, infrastructură, educație și a banilor furați pe față de la toți românii prin intermediul legilor fiscale. Suntem cu ochii pe voi și o să apărăm și democrația și integritatea justiției până la capăt! 
UPDATE Revoluția fiscală-Ieri a fost publicat OUG de modificare a Codului Fiscal în Monitorul Oficial.
Putem bloca ALDE-PSD să pună în practică acest lucru ieșind în stradă, în număr cât mai mare.
Ieșirea în stradă este soluția cea mai bună pentru a opri aceste modificări propuse de un guvern iresponsabil și incapabil. Ce fac ei este un atentat la democrație. Duminică ne strângem în Piața Victoriei, pentru a spune că ne-am săturat, a venit momentul să plecați.Guvernarea trebuie urmărească bunăstarea cetățenilor, NU interesele proprii”, au scris organizatorii evenimentului pe Facebook.