Actualitate

Muzeul incompetenței. Autostrada A3 Gilău-Nădășelu A FOST FINALIZATĂ, dar NU se va putea circula pe ea – FOTO/VIDEO

Muzeul incompetenței Companiei de Drumuri. În primele zile ale lunii noiembrie, constructorul (UMB Spedition) a finalizat lucrările pe cei 8,7 km din Autostrada A3 Gilău-Nădășelu și a solicitat efectuarea recepției, susțin cei de la Asociația Pro Infrastructură.

"Acest lot arată foarte bine cu excepția unei zone din afara corpului autostrăzii, unde constructorul mai are puțin de lucru la retaluzare. Ne exprimăm speranța că și aceste ultime retușuri vor fi finalizate, astfel încât muzeul în cauză să fie recepționat de CNAIR, o companie care, mai nou, ar trebui să aparțină de Ministerul Culturii, nu de cel al Transporturilor. Autostrada nu va fi deschisă circulației deoarece, după cum puteți observa la finalul filmării, podul peste Canalul Someș de la Gilău nu este finalizat. Vestea bună este că noul constructor al acestui pod (Tirrena Scavi) a început lucrările imediat după ordinul de începere (primit pe 27 octombrie), intenția fiind ca acestea să fie duse la bun sfârșit undeva în vara anului următor", spun cei de la Asociația Pro Infrastructură.

Șoferii trebuie să aibă răbdare încă minim 10 luni, până la finalul lunii august 2018, pentru a putea circula pe autostradă de la Nădășelu și până la Aiud (între timp vor fi deschise și loturile 3 și 4 din A10).


La modul cel mai serios, imaginile pot avea un puternic impact emoțional. Urmăriți filmarea aici:

abonare newsletter