monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Droguri aduse din Spania de un bărbat din Cluj, ascunse în două boxe audio

Un bărbat de 44 de ani a fost prins de procurorii DIICOT într-o comună din judeţul Cluj având asupra lui un kilogram de cannabis, drogurile fiind ascunse în două boxe audio, expediate din Spania printr-o firmă de curierat.

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis vineri, procurorii l-au reţinut pentru 24 de ore pe Emil Engheş pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri, trafic de droguri în formă continuată şi introducerea, în mod ilegal, în România de droguri de risc.

Procurorii susţin că, în cursul acestui an, Emil Engheş a procurat din Spania diferite cantităţi de cannabis, droguri care au fost introduse în ţară prin firme de curierat şi vândute unor tineri la preţuri cuprinse între 50-60 lei gramul.


Pe 2 noiembrie, Emil Engheş a fost prins pe raza localităţii Bîrsău Mare, judeţul Cluj, în timp ce ridica un colet ce conţinea aproximativ un kilogram de cannabis, drogurile fiind ascunse în interiorul a două boxe audio, expediate din Spania prin intermediul unui serviciu de curierat.

Emil Engheş va fi prezentat vineri Tribunalului Sălaj cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.


Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj.

Etichete: diicot droguri spania