Actualitate

PSD Cluj: "Vânătoarea de vrăjitoare a Executivului Consiliului Județean Cluj pune în umbră Centenarul"

În mai puțin de două luni intrăm în anul în care sărbătorim Centenarul, Marea Unire de la 1918 fiind cel mai important eveniment istoric al poporului român, Unirea realizându-se într-un context deosebit, prin trei momente succesive, pe cale democratică: unirea Basarabiei, a Bucovinei, a Transilvaniei cu Vechiul Regat, atrag atenţia social democraţii clujeni.

Vânătoarea de vrăjitoare a Executivului Consiliului Județean Cluj  pune în umbră Centenarul Vânătoarea de vrăjitoare a Executivului Consiliului Județean Cluj pune în umbră Centenarul

„Vânătoarea de vrăjitoare a Executivului Consiliului Județean Cluj  pune în umbră CENTENARUL. Maramureș DA, Cluj BA!”, spun reprezentanţii PSD Cluj.

În 2018 atât la nivel guvernamental cât și la nivel județean, local se vor organiza numeroase evenimente specifice CENTENARULUI.


Social democraţii clujeni subliniază că la nivel județean, de exemplu, Executivul Consiliului Județean Maramureș reprezentat de Gabriel Zetea a început să susțina inițiativele maramureșenilor de a marca cei 100 de ani de la înfaptuirea Marii Uniri prin diverse acțiuni și proiecte, încă din anul care precede această aniversare, "pe când Executivul Consiliului Județean Cluj, reprezentat de  Alin Tișe NU".

Aceştia mai arată că de asemenea, președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, a emis o dispoziție de constituire a COMISIEI CENTENAR, ca urmare a unor acorduri încheiate între județul Maramureș, Instituția Prefectului, Direcția Județeană pentru Cultură și Patrimoniu Național, care are ca scop pregătirea și finanțarea unui număr cât mai mare de acțiuni desfășurate sub emblema Centenarului, pe când Executivul Consiliului Județean Cluj, reprezentat de Alin Tișe NU.


„În ultimele luni, singurele preocupări ale Executivului Consiliului Județean Cluj, vânătoarea de directori din subordinea instituției și fuga de responsabilitate și soluții în cazul Pata Rât au ocupat agenda instituției. Practic instituția Consiliului Județean Cluj este blocată în războaie personale ale unui singur om politic.

Le solicit consilierilor județeni și președintelui Alin Tișe să ia ca exemplu județul Maramureș, care a stabilit o agendă publică în cazul CENTENARULUI, apoi să agreeze un calendar al evenimentelor organizate de Consiliul Județean Cluj corelat cu acțiuni susținute de asociații sau alte entități private" a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter