Actualitate

Eleva care a postat pozele de la Balul Bobocilor unde minorii mimează sexul oral: "Nu văd nimic rău în asta"

Luiza Maxim, eleva de la care a pornit un întreg scandal după ce a postat pe Facebook mai multe poze cu minori mimând sexul oral la un bal al bobocilor, spune că nu vede nimic rău în acest lucru.

A început o anchetă la Colegiul Tehnic de Comunicații Augustin Maior" Cluj-Napoca, după ce mai multe eleve de 15 ani au pozat în ipostaze provocatoare la balul bobocilor, iar fotografiile au fost postate pe o reţea de socializare.

"Era organizat de școală, dar cadrele didactice nu au luat parte la acel bal. Nu erau niciunul din părinți și niciunul din profesori. Era un bal al bobocilor și un concurs. Pur și simplu erau niște probe pentru miss boboc. Probabil că dacă una din fete sau unul din participanți refuza proba era descalificat. Poate s-a mai întâmplat din astea și la alte baluri, eu cum nu am mai participat la baluri de foarte multă vreme nu mi-am dat seama unde se poate ajunge. Din punctul meu de vedere nu văd nimic rău în chestia asta. Nu văd niște acte sexuale. Eu le văd doar ca simple probe la un bal. Nu văd nimic rău în chestia asta. Dacă alții au altă părere, e fix părerea lor. Fiecare are dreptul să își dea cu părerea. Am postat pozele pentru că mi s-a părut normal și nu am știu unde se va ajunge. Știu că am partea mea de vină aici pentru că s-a răspândit în toată lumea, dar nu am știu unde se va ajunge. Nu îi cunosc pe participanți, nu sunt la liceu cu ei, nu am luat legătura cu ei, dar am aflat de la anumiți colegi de-ai lor care mi-au scris pe Facebook ..vă dați seama cum se simt că toată lumea își bate joc de ei prin simplul fapt că au făcut proba asta", a declarat tânăra la Digi FM.


Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Cluj, elevii implicaţi în organizarea Balului Bobocilor – preşedintele, vicepreşedintele şi secretarul Consiliului Elevilor de la „Augustin Maior“ - au fost schimbați  din funcţiile deținute.

Ultimele Stiri
abonare newsletter