Actualitate

Studentă violată pe o alee din complexul studenţesc Hasdeu din Cluj

O studentă a fost violată de un tânăr pe cunoscuta alee de la Geografie din complexul studenţesc Hasdeu din Cluj-Napoca. Pe respectiva alee, ce face legătura între cămine şi centrul oraşului, trec zilnic mii de studenţi.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au dispus în 24 octombrie punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Robert Adrian Mayer sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, scrie clujust.ro.

În cuprinsul ordonanţei procurorului se arată că “din probleme administrate în cauză, rezultă presupunerea rezonabilă că în noaptea de 20 octombrie 2017 inculpatul a urmărit persoana vătămată şi pe o alee mai întunecoasă a acostat-o pe aceasta, a strâns-o de gât, a trântit-o la pământ, imobilizând-o la nivelul solului şi împotriva voinţei acesteia a întreţinut cu ea acte sexuale”.


Surse judiciare spun că este vorba de aleea care face legătura între strada Clinicilor şi complexul studenţesc Hasdeu. Pe respectiva alee este Facultatea de Geografie de la UBB.

Inculpatul este un tânăr de 21 de ani din Bistriţa, iar victima este o tânără de 20 de ani orginară din Braşov. Potrivit plângerii depuse de tânără, violul a avut loc în noaptea de 19 spre 20 octombrie în jurul orei 3.


Robert Adrian Mayer a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter