Actualitate

MĂRTURISIREA unei eleve care a participat la balul unde s-a mimat sexul oral

O elevă de la Colegiul Tehnic de Comunicaţii „Augustin Maior” din Cluj povesteşte cum a fost atmosfera la Balul Bobocilor, unde mai mulți elevi minori au mimat sexul oral.

Tânăra i-a scris jurnalistului Silviu Iliuţă ca răspuns la articolul lui de pe „Cronici pe bune” în care-şi exprima îngrijorarea faţă de scandalul care a pornit de la una dintre probele de la Balul Bobocilor în care elevele de clasa a IX-a participante la concursul „Miss Boboc” trebuiau să mănânce o banană ţinută între picioare de partenerul lor.  

"Nu aș vrea să îmi expun părerea într-o postare publică, semnată cu numele meu, din motive lesne de înțeles. Am citit articolul în care vă exprimați îngrijorarea despre ce s-a văzut în pozele de la Balul Bobocilor Telecom, din Club Ring. Vă pot spune că ar trebui să stați liniștiți: nu toți copiii sunt la fel, nu toți elevii participă la așa ceva. Doar cei care vor să iasă în față, ceva mai open mind cum cred ei că sunt. Vreau să vă spun cum s-au desfășurat lucrurile la Cluj, la Balul Bobocilor", își începe tânăra mărturisirea.


Aceasta spune că pozele care au apărut sunt de la una din probele concursului de Miss Boboc, iar fata recunoaște că în ele apar colegii ei de la Colegiul Tehnic de Comunicații.

"Balul a avut loc acum 5 zile, pe 20 octombrie, dar pozele au fost postate abia ieri. Intrarea a costat 10 lei, cu plata în avans, deci și-au permis toți să vină. Despre proba aceea cu banana… Spre exemplu, mie nu mi-ar trece prin ruptul capului să fac așa ceva în public, să particip la acest joc, dar elevii care concurează la  Miss trebuie să treacă prin toate probele. Nu au cum să sară peste proba asta, să o refuze, dacă vor să câștige. Mie personal mi se pare o probă penibilă o simulare a unui act sexual, dar mulți dintre colegii mei o văd ca pe o distracție. Și nu aș vrea să îi judec. Trebuie să vă spun că această probă este prezentă la foarte multe baluri din Cluj organizate de Allevents și de alții și stârnește hohote de râs peste tot. Am văzut părinții strâmbându-se și într-adevăr erau foarte șocați de ce se întâmplă, dar elevii erau cu gura până la urechi. Distracție maximă!", mai spune eleva.


Aceasta mai spune că la bal au fost prezenți și profesori, în ciuda declarațiilor conducerii Colegiului Tehnic de Comunicaţii „Augustin Maior” care au negat prezența cadrelor didactice la eveniment.

"În juriu balului au fost câțiva elevi din consiliul elevilor, cărora li s-a părut o probă amuzantă. Au mai fost câțiva părinți și doar doi profesori. La un moment dat, aproape de finalul probei, unul dintre profesori i-a rugat să oprească proba și să treacă la următoarea. Mai cu proteste, mai de nevoie, până la urmă asta au și făcut. Nu vreau să scuz pe nimeni, dar colegii mei, la 14 ani, nu își dau seama toți că nu e bine să facă unele lucruri. Consider că aici e vina organizatorilor, care au propus proba asta la balurile organizate de ei", a încheiat tânăra.

abonare newsletter