Actualitate

Zona Huedinului, magnet pentru hoți

În acest an pe aria orașului Huedin au avut loc mai multe spargeri. Hoții au furat din casele oamenilor sume exorbitante. În urmă cu doar câteva zile, o altă spargere a avut loc, iar polițiștii par să fie depășiți de situație.

hoti hoti

Sâmbătă noaptea, casa unui om de afaceri din Valea Drăganului a fost jefuită, în timp ce acesta se afla la nunta fiului său, în Cluj-Napoca. Hoții au sustras din locuința bărbatului suma de 9.000 de lei și bijuterii, a căror valoare nu a fost încă stabilită.

„La data de 22 octombrie, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că în noaptea de 21 pe 22 persoane necunoscute au pătruns fără drept într-o locuință din localitatea Valea Drăganului de uned au sustras bani și bijuterii. În cauză a fost înregistrat un caz penal sub aspectul săvârșirii acțiunii de furt calificat. Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea autorilor, tragerea acestora la răspundere penală și recuperea prejudiciului”, a spus Carmen Jucan, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.


Aceasta a fost deja a treia spargere care a avut loc în zona Huedinului. În urmă cu doar o lună, casa unei patroane de restaurant din aceeași localitate a fost tâlhărită. Hoții au furat 8.000 de lei și bijuterii în valoare 62.000 de lei.

La începutul anului, tot un afacerist din Huedin, proprietarul unei carmangerii a căzut pradă unor pungași, care au reușit să pună mâna pe 80.000 de euro.


Până în acest moment, făptașii nu au fost prinși.

 

Etichete: hoti furturi huedin
Ultimele Stiri
abonare newsletter