Actualitate

Polițiștii au făcut curățenie în Mărăști - VIDEO

Polițiștii clujeni s-au mobilizat și au făcut o razie în cartierul Mărăşti pentru menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea faptelor antisociale și sancționarea celor care încalcă prevederile legale.

În zilele de vineri și sâmbătă, polițiștii municipali din cadrul Secției 2 de Poliție, au organizat o acțiune de amploare care a avut ca scop păstrarea ordinii și liniștii în cartierul Mărăști.

 


„Poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale, rutieri şi criminalişti au acţionat împreună cu jandarmi, poliţişti locali şi poliţişti de frontieră. Poliţiştii au verificat localurile publice din zonă şi au efectuat controale în trafic, fiind sancţionaţi şoferii care au încălcat regulile de circulaţie. De asemenea, s-a urmărit detectarea produselor de tutun şi a substanţelor cu efect psihoactiv, fiind folosiţi în acest sens câini specializaţi”, anunță reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean printr-un comunicat de presă.

În cadrul acțiunii, polișiștii au dat 21 de amenzi care aveau o valoare de peste 14.000 de lei. De asemenea, au fost reţinute 4 permise de conducere, 2 certificate de înmatriculare şi 2 seturi de plăcuţe cu numere de înmatriculare.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter