Actualitate

Emanuel Ungureanu luptă pentru viață alături de un băiat de 14 ani

Duminică seară, deputatul USR Emanuel Ungureanu l-a condus la aeroport pe Cosmin Flaviu Fizeșan, un băiețel în vârstă de doar 14 ani care suferă de insuficiență renală. Micuțul a plecat spre Madrid, unde va fi văzut de doctorii uneia dintre cele mai bune clinici de nefrologie pediatrică din Europa.

Emanuel Ungureanu Emanuel Ungureanu

Încercând a fi alături de cei care fac dializă de mai multe ori pe săptămână, de cei a căror probleme de sănătate la nivelul rinichilor nu le permite să ducă o viață normală, l-a condus pe Cosmin la aeroport. Cosmin s-a îmbarcat aseară spre Madrin, spre șansa la o nouă viață.

„Luptăm pentru Viață!
Cosmin Flaviu Fizesan pleacă astăzi la Madrid unde va primi ajutorul uneia dintre cele mai bune clinici de nefrologie pediatrică din Europa.
Acest copil minunat luptă pentru viață. Are doar 14 ani... Unii dintre voi l- ați ajutat.
Vă mulțumesc frumos pentru donațiile din contul Asociației pentru Solidaritate și Empatie "Delia Grădinaru" puteți continua să îi ajutați pe acești copii prin donații în contul: RO45BTRL01301205F94787XX, la Banca Transilvania. Le mulțumesc părinților lui Răzvan Suciu, Ioana Johanna și Ciprian Suciu pentru că vor avea grijă de Cosmin și mama lui.
Răzvan, fiul lor, suferă de aceeași boală cumplită și din cauza complicațiilor a devenit o prioritate pentru sistemul de transplant din Spania. Apreciez spiritul lor de solidaritate și empatie. Sunt convins că vor fi o gazdă bună și un sprijin extraordinar pentru Cosmin și mama lui.
Vă voi ține la curent cu starea lor de sănătate. În noiembrie voi merge în vizită la ei, în Madrid împreună cu un medic român care se pregătește să învețe nefrologie pediatrică la cel mai înalt nivel, în Lyon, Franța. Numele ei este Andreea Rachisan.
Iubirea de oameni este tot ce contează în viață și puținul care rămâne după noi! Sănătate!”, a scris Emanuel Ungureanu pe pagina lui de Facebook.


 

 

abonare newsletter