Actualitate

UPDATE: EXCLUSIV! Un alt INCENDIU la Pata Rât. Flăcările au cuprins barăcile de pe strada Cantonului

Un alt incediu s-a produs în această seară în zona Cantonului de la Pata Rât unde, mai multe barăci în care locuiesc oamenii au luat foc.

Pompierii clujeni au intervenit în această seară pentru a stinge un incendiu care a izbucnit pe strada Cantonului. Barăcile oamenilor au căzut pradă flăcărilor. 

„Sunt mai multe barăci care au luat foc, se intervine cu mai multe autospeciale. Până în acest moment nu sunt victime. Acestea sunt singurele informații pe care vi le pot oferi până în acest moment”, a declarat Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj. 


O femeie care locuiește în zonă a explicat pentru Monitorul de Cluj ce se întâmplă în aceste momente pe strada Cantonului.

„Au luat vreo 10 barăci și încă arde! Pompierii încearcă să stingă focul, dar barăcile se aprind una de la alta!”, a spus femeia. 


Situația în acest moment este sub control, pompierii reușind să oprească focul să nu se mai extindă. 

UPDATE


Se presupune că incendiul a pornit după ce, un bărbat care locuia într-una dintre barăci a făcut foc și a adormit. A fost nevoie de doar câteva secunde de neatenție pentru a se ajunge la situația dezastroasă din noaptea de vineri spre sâmbătă. Focul a mistuit 10 barăci, iar oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului. Alte zece barăci au fost și ele afectate

ISU Cluj a intervenit cu șase autospeciale și cu 20 de pompieri pentru a stinge focul. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. 


 

 

Etichete: pata rat incendiu
Ultimele Stiri
abonare newsletter