Actualitate

Valentin Jucan, membru CNA, se dezice de Premiile Media de Excelență organizate de Amprenta

Clujeanul Valentin-Alexandru Jucan, membru CNA, a declarat pe pagina personală de Facebook că nu va participa la Premiile Media de Excelență, eveniment organizat de Amprenta Advertising sub conducerea lui Decebal Cotoc.

 

În decursul zilei de vineri, Valentin Jucan, membru CNA s-a deszis de evenimentul lui Decebal Cotoc printr-o postare pe Facebook.

„Deși inițial am acceptat să particip, o analiză mai atentă și câteva evenimente recente petrecute în presa locală mă determină să declin invitația. Este tot mai vizibilă reacția presei clujene față de aceste premii tot mai contestate. Se observă o ruptură tot mai clară între patronatul de presă și jurnaliști, respectiv public, ceea ce este extrem de grav. Într-o piață media îngropată în interese personale ori politice, într-o piață media care în mod greșit (dar conștient) stă tot mai conectată la bani publici și își joacă destinul în jocuri ieftine de societate, astfel de premii de excelență sunt pur și simplu fără sens. Bineînțeles, este legitimă și întrebarea: cine sunt cei care premiază?, înțelegându-se prin asta că ar trebui să fie cineva ori o entitate de excelență, în cazul nostru fiind exclus. Așadar, nu voi participa la acest eveniment”, a scris membrul CNA.  


Valentin Jucan este secretar de stat și reprezintă Ardealul ca membru al Consiliului Național al Audiovizualului.

 

Etichete: cna valentin jucan
abonare newsletter