Actualitate

Un bărbat beat a atacat trecătorii cu un cuțit pe strada Memorandumului

Joi seară, un bărbat aflat în stare de ebrietate i-a atacat pe clujenii care se aflau în stația de autobuz Memorandumului cu un cuțit. Martorii spun că ar fi lovit și unul dintre mijloacele de transport în comun.

politia politia

În una dintre cele mai aglomerate perioade ale zilei, când în stația Memorandumului din centrului municipiului se află zeci de persoane, un bărbat aflat în stare de ebrietate a scos un cuțit și i-a amenințat pe trecători.

„A scos un cuțit din buzunar și a început să amenințe oamenii. A dat cu cuțitul și în geamul unui autobuz care era oprit în stație”, a spus un martor.


Poliția s-a prezentat la fața locului și l-au oprit pe scandalagiu.

„În jurul orei 19:00 poliția a fost sesizată că în stația de autobuz de pe strada Memorandumului din Cluj-Napoca, o persoană amenință trecătorii cu acte de violență. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că este vorba despre un bărbat de 62 de ani aflat în stare avansată de ebrietate. Acesta a fost condus la sediul poliției și sancționat contravențional pentru provocare de scandal și pentru încălcarea a unor norme de convențiure sociale, a ordinii și liniștii publice”, a declarat Sorina Man, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean. 

abonare newsletter