Actualitate

ACCIDENT în Dej. Două mașini implicate, un tânăr a fost transportat la spital FOTO/VIDEO

Un accident de circulație a avut loc joi seară, în jurul orei 23:40, pe strada 1 Mai din municipiul Dej. Un tânăr a ajuns la spital.

Potrivit dej24.ro, din primele informații, în accidentul rutier petrecut în apropierea Gării CFR Dej au fost implicate două autovehicule – o mașină și un autoturism de teren, iar în urma coliziunii dintre acestea a fost acroșat și un TIR care era parcat pe marginea drumului.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, o ambulanță, dar și mai multe echipaje ale poliției.


Un tânăr în vârstă de 19 de ani a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar apoi a fost transportat la Spitalul Municipal Dej pentru investigații suplimentare. Victima a suferit un traumatism cranian-minor și s-a ales cu escoriații minore la nivelul mâinilor și feței. Tânărul se afla în mașină cu fratele său, însă – din fericire – acesta din urmă a scăpat teafăr.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul de pe strada 1 Mai.


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter