Actualitate

UPDATE. Maşină de gunoi “înghiţită” de asfaltul surpat pe o stradă din Gheorgheni. Avarie la sistemul de canalizare - FOTO

S-a surpat asfaltul în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, iar o maşină de gunoi care trecea în zonă a căzut cu o roată în groapa adâncă. Incidentul este cu atât mai grav cu cât pe respectiva stradă tocmai ce au fost realizate lucrări de asfaltare.

UPDATE

Reprezentanţii Companiei de Apă Someş spun că în zonă a avut loc o avarie la sistemul de canalizare.


“Cel mai probabil a avut loc o avarie la sistemul de canalizare, apa a făcut o subsplălare ce a dus la cedarea carosabilului. Noi am făcut o constatare, şi într-adevăr au fost probleme la sistemul de canalizare. Vom remedia problema. Vom turna umplutură. Am înconjurat zona, iar în noaptea de joi spre vineri vom interveni pentru remedierea carosabilului, au declarat reprezentanţii Companiei de Apă Someş.

ŞTIREA INIŢIALĂ


O maşină de salubritate aparţinând firmei Brantner Vereş a rămas blocată în asfalt cu o roată pe strada Septimiu Albini.

Asfaltul de la intersecţia dintre strada Septimiu Albini şi strada Semenic din cartierul Gheorgheni a cedat, iar o maşină de gunoi a rămas blocată. În urmă cu doar câteva săptămâni, în zona respectivă au fost executate lucrări de întreţinere de către RADP.


Craterul care s-a format sub greutatea maşinii de gunoi este de câţiva metri adâncime, iar circulaţia autovechiculelor este îngreunată deoarece maşina de gunoi a rămas înţepenită în asfalt, iar şoferii care folosesc strada Septimiu Albini sunt nevoiţi să ocolească.

Ultimele Stiri
abonare newsletter