Actualitate

Toamna se numără... borcanele!

Am terminat de numărat bobocii, așa că dăm startul la numărarea borcanelor.

A celor goale, deocamdată… Și pentru că fiecare gospodină are nevoie de ajutor pentru operațiunea cu numele de cod “conservă”, Asociația Produs de Cluj, Primăria și Consiliul Local Cluj Napoca, în parteneriat cu Consiliul Județean Cluj, organizează a cincea ediție a „Zilelor Recoltei”. Timp de trei zile, între 15 și 17 septembrie 2017, pe platoul Sălii Sporturilor, va avea loc o sărbătoare ale cărei vedete vor fi gogoșarii, vinetele, roșiile, ardeii, cartofii, ceapa, merele, perele, ce să mai lungim vorba, toate legumele și fructele de sezon! Va fi cea mai mare manifestare pe care o dedicăm celor care trudesc zi de vară până-n seară pentru ca noi să avem pe masă fructe, legume și alimente sănătoase.

A fost un an destul de capricios, dar nimic nu poate sta în calea omului atunci când își dorește să facă ceva și pune suflet în asta. Acest târg va fi ocazia fermierilor clujeni de a-şi prezenta rezultatul ultimelor luni de muncă, rodul pamântului udat cu sudoare. Zilele Recoltei nu înseamnă doar un loc unde se vinde şi se cumpără: este o sărbătoare închinată celor pentru care a lucra pământul a devenit o religie. Alături de fermieri vor sărbători recolta și darurile gliei și artizanii, frații lor în păstrarea moștenirii noastre culturale rurale. Iar câtă vreme parcurgeți lista de cumpărături și vă umpleți sacoșele, puteți asista la spectacole folclorice susținute de artiști consacrați, dar și de tinere talente care au pășit pe calea afirmării.


Cei mici vor avea la dispoziție evenimente speciale, cum ar fi atelierul de sculptură în fructe și legume sau spectacolul de magie. Tot pentru distracția acestora, dar și pentru amatorii de adrenalină și senzații tari, în incinta târgului va funcționa un parc de distracții.

Suntem Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal, și vă așteptăm cu cele mai proaspete legume și fructe la cea mai mare sărbătoare dedicată țăranului, Zilele Recoltei.


Nu ratați ocazia de a vă bucura de toate cele bune de la Cluj!

Ultimele Stiri
abonare newsletter