Actualitate

Ce decizie a luat Universitatea Tehnică după arestarea profesorului Ardelean

Tribunalul Cluj a dispus, duminică seara, măsura arestării la domiciliu față de profesorul universitar Ioan Ardelean, de la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (UTCN), care a fost prins sâmbătă în flagrant luând mită de la studenți, fiind reținut pentru 24 de ore.

Potrivit unui comunicat de presă, Universitatea Tehnică a decis să-i suspende contractul de muncă profesorului Ardelean.

"Conducerea Universității Tehnice din Cluj-Napoca s-a autosesizat cu privire la cazul profesorului Ioan Ardelean și a decis  suspendarea contractului de muncă începând cu data de luni, 4 septembrie și până la soluționarea cazului de către organele competente. În  același timp, Comisia de Etică a universității a demarat o anchetă  internă, va analiza cele întâmplate și va întocmi un raport care va ține cont și de rezultatele Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj. Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca dezavuează astfel de practici, regretă cele întâmplate și va lua cele mai drastice măsuri care se impun", se arată în documentul citat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter