Actualitate

ACCIDENT la Livada, soldat cu o VICTIMĂ. Impact violent între două autoutilitare

Un accident de circulație, soldat cu o persoană rănită, s-a produs ieri după-amiază, în jurul orei 16:20, pe DN1C, pe raza localității clujene Livada.

ACCIDENT la Livada, soldat cu o VICTIMĂ. Impact violent între două autoutilitare  Sursa foto dej24.ro ACCIDENT la Livada, soldat cu o VICTIMĂ. Impact violent între două autoutilitare Sursa foto dej24.ro

Potrivit dej24.ro, conducătorul unei autoutilitare, un bărbat în vârstă de 42 de ani din Turda, care se deplasa dinspre Dej spre Cluj-Napoca, ajuns pe raza localității Livada, cel mai probabil din cauza neatenției la volan, a colizionat cu o altă autoutilitară parcată pe marginea drumului. În urma impactului violent, autovehiculul parcat a fost proiectat în poarta unui imobil.

La fața locului au intervenit de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță, dar și polițiștii.


Accidentul rutier s-a soldat cu o victimă – bărbatul în vârstă de 42 de ani, conducătorul unuia dintre cele două autovehicule. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind ulterior transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Circulația rutieră s-a desfășurat cu dificultate în zonă, până când polițiștii criminaliști au efectuat cercetări la fața locului, cozile de mașini întinzându-se pe mai mulți kilometri în ambele sensuri.


Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul rutier.

Ultimele Stiri
abonare newsletter