monitorulcj.ro Menu

Actualitate

UPDATE Accident GRAV în localitatea Răscruci. Impact violent între un autotren şi un autoturism

Un accident rutier grav a avut loc, în urmă cu puţin timp, pe DN1C în localitatea Răscruci.

Accident grav în localitatea Răscruci. Impact violent între un autotren şi un autoturism  sursa foto dejeanul.ro

UPDATE

O şoferiţă în vârstă de 45 de ani, domiciliată în Rodna – judeţul Bistriţa Năsăud, în timp ce se deplasa pe direcţia Cluj-Napoca – Gherla a efectuat o depăşire, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un ansamblu de autovehicule condus de un sofer de 45 de ani din Gherla care circula din sens opus. În urma impactului, autotrenul a părăsit partea carosabilă, a rupt gardul unei case şi s-a oprit în imobil. Autoturismul de teren condus de bistriţeanca a fost grav avariat. Cei doi şoferi au fost răniţi şi au fost transportaţi de urgenţă la UPU Cluj. Circulaţia în zona a fost blocată timp de 2 ore. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier.

-----------------------------------------------------------------------------

Potrivit dejeanul.ro, din primele informaţii obţinute de la faţa locului, se pare că un autoturism înmatriculat în Bistriţa-Năsăud a intrat în coliziune cu un autotren. În urma impactului, autovehicului de mare tonaj a rupt gardul unei casei.

Partea din faţă a maşinii înmatriculate în Bistriţa a fost avariată serios, iar o femeie este încarcerată. Circulatia spre şi dinspre Cluj-Napoca este blocată.


Etichete: accident RAscruci