Actualitate

O femeie a murit după ce a căzut de la etajul 8 al Spitalului de Recuperare

O femeie a murit, sâmbătă după amiază, după ce a căzut de la etajul opt al Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca.

UPDATE ORA 20.00

Polițiștii care investighează cazul spun că femeia avea 49 de ani și era din Cluj-Napoca.


"Deocamdată nu există suspiciuni în cauză", spun aceștia.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Adrian Ştefan, a declarat, sâmbătă, că femeia nu avea acte de identitate asupra sa.


„O femeie în vârstă de 49 de ani a decedat după ce a căzut de la etajul 8 al Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca. Din primele informaţii rezultă că aceasta nu era pacient al spitalului şi nu avea asupra ei acte de identitate, astfel că identificarea s-a făcut prin mijloace specifice poliţiei”, a spus Ştefan.

În acest caz, anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii.


Directorul Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, Sanda Patrichi, a declarat la rândul său, că a fost declanşată o anchetă internă a instituţiei în acest caz, pentru a se stabili exact traseul parcurs de femeie în spital.

„Nu este vorba despre o pacientă a spitalului. Aceasta a utilizat un spaţiu comun de la unul dintre etajele superioare ale spitalulu”, a precizat Patrichi.


Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la IML Cluj-Napoca.

ȘTIREA INIȚIALĂ


Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Ştefan Adrian, a declarat că nu se cunosc, deocamdată, împrejurările în care a căzut femeia.

"Persoana n-a fost identificată deocamdată. Din primele informaţii, se pare că persoana, o femeie, a căzut de la etajul al optulea. De asemenea, se pare că femeia nu era pacientă, nu era internată în spital", a menţionat Adrian.

Potrivit acestuia, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care femeia a căzut în gol.

Pompierii clujeni au intervenit pentru recuperarea cadavrului de pe copertină.

"S-a intervenit pentru recuperarea cadavrului unei persoane căzute de la etaj, o femeie. Am intervenit pentru a recupera cadavrul de pe platforma de la intrare", spun reprezentanții ISU Cluj, care mai precizează că femeia nu era îmbrăcată în uniformă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter