Actualitate

Minor de 5 ani lovit de un moped pe o trecere de pietoni de pe Moților. Șoferul a fugit

Poliţiştii clujeni au reţinut un bărbat care ar fi accidentat cu un moped un pieton, după care ar fi părăsit locul accidentului. Aceștia susțin că mopedul nu era înmatriculat, iar bărbatul nu avea permis de conducere.

"La data de 16 august, în jurul orei 15:50, conducătorul unui motociclu, în timp ce circula pe strada Moţilor, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi surprins şi accidentat un minor învârstă de 5 ani, din Cluj-Napoca, după care ar fi părăsit locul accidentului. Din primele verificări a rezultat că în momentul impactului, minorul era angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, pe culoarea verde a semorului destinat pietonilor", spun reprezentanții IPJ Cluj.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a minorului care a fost transportat la unitatea medical pentru îngrijiri de specialitate.


Potrivit IPJ Cluj, în urma investigaţiilor efectuate, la data de 17 august, poliţiştii au identificat conducătorul motociclului, un bărbat în vârstă de 39 de ani din comuna Floreşti.

"În baza probatoriului administrat poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi vătămare corporală din culpă. Bărbatul urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri", mai spun reprezentanții IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter