monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Au început lucrările la sensul giratoriu Calea Mănăștur – Câmpului. Ce trebuie să știe șoferii și pietonii

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță faptul că lucrările de reamenajare a intersecției Calea Mănăștur- strada Câmpului sunt în curs de derulare.

Potrivit municipalității, se lucrează la realizarea unei benzi carosabile suplimentare pentru efectuarea virajului la dreapta de pe strada Câmpului spre Calea Mănăștur.

"Astfel, lucrările au impus trecerea la reglementarea de circulație de sens giratoriu, ocazie cu care a fost oprită instalația de semaforizare a intersecției", anunță Primăria.


Potrivit Primăriei Cluj-Napoca, trecerea de pietoni de pe Calea Mănăștur a fost relocată din zona intersecției și a sensului giratoriu spre centru în apropiere de stațiile de transport în comun, cu aproximativ 50 m și a fost semaforizată.

"Toate aceste măsuri sunt semnalizate cu indicatoare rutiere și marcaje, pe lângă semnalizarea temporară pe perioada lucrărilor. Rugăm participanții la trafic să manifeste atenție și prudență la circulația prin zonă și să se conformeze noilor reglementări de circulație, iar pietonii să folosească doar trecerea de pietoni semaforizată din noua locație", spun reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.