monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Intervenție în forță a MASCAȚILOR. SCANDAL între mai multe persoane – VIDEO

Mascaţii din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale Cluj, alături de polițiștii dejeni, au intervenit ieri după-amiază în cartierul Dej Triaj pentru a aplana un conflict declanșat între mai multe persoane.

Conform primelor informații, scandalul a avut loc pe strada Macazului din cartierul Dej Triaj. Un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, a sărit să-și bată cumnatul. Totul a început de la vorbe de ocară, iar în scurt timp totul a degenerat, scrie dej24.ro. S-au împărțit pumni și picioare, iar în urma apelului la 112, la fața locului au intervenit polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dej.

Din cauză că zona este una rău famată, în zonă locuind zeci de familii de romi relocate de municipalitate din centrul orașului, oamenii legii din Dej au solicitat și intervenția mascaților de la Cluj. După apariția acestora, ordinea a fost restabilită, trei bărbați implicați în altercație fiind imobilizați și duși la sediul Poliției Municipiului Dej pentru audieri.


În urma scandalului, o persoană a fost rănită, la fața locului fiind solicitată și o ambulanță. Din fericire, rănile suferite de aceasta nu au necesitat transportul la spital. În scurt timp, în cartierul Dej Triaj a fost solicitat din nou sprijinul unei ambulanțe, din cauză că șase femei ar fi leșinat din cauza conflictului. Echipajul medical a intervenit din nou în zonă, însă nu a fost găsită nicio persoană leșinată sau cu probleme medicale. Personalul ambulanței a înregistrat cazul ca solicitare abuzivă urmând a se stabili sancțiunea pe care o va primi apelantul.

În urma audierilor, polițiștii vor stabili implicarea fiecărei persoane în acest scandal, urmând ca cei vinovați să fie pedepsiți.