Actualitate

Boc anunță că pietonalizarea Pieței Unirii se apropie de final. Vă place cum a ieșit? - FOTO

Pietonalizarea și modernizarea Pieței Unirii se apropie de final, a anunțat primarul Emil Boc pe Facebook, unde a postat mai multe fotografii cu stadiul actual al pieței.

"Până la acest moment, în zona zero a orașului - Piața Unirii - au fost efectuate lucrări de modernizare pe laturile de sud, est și vest. Pe lângă partea carosabilă, lucrările au inclus modernizarea zonelor pietonale, de la trotuare până la iluminat stradal, mobilier urban și plantări de arbori, cu amenajarea noii zone pietonale pe latura vestică", spune primarul.

Potrivit lui Boc, pe latura de nord, au fost turnate "două straturi de asfalt și au fost executate lucrări pentru amenajarea trotuarului".


"În perioada rămasă până la 1 septembrie va fi realizat un nou trotuar pe această latură, adiacent parcării, vor fi ridicate în cotă căminele carosabile (gurile de canal) și va fi turnat stratul de uzură. De asemenea, va fi finalizată alinierea străzii Napoca cu Bulevardul Eroilor, prin reconfigurarea bordurilor pe latura de sud", a mai spus Boc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter