Actualitate

Ploaia a făcut prăpăd! Străzi acoperite de ape, garaje inundate, canalizări înfundate - VIDEO

Ploaia torențială căzută luni după-amiază la Dej a dat serioase bătăi de cap locuitorilor, șoferilor, dar și pietonilor aflați pe stradă.

O ploaie torențială, de scurtă durată, a provocat adevărate șuvoaie pe străzile din municipiul Dej. Apa s-a strâns pe carosabil, iar circulația s-a desfășurat cu dificultate, scrie dej24.ro.

O situație mai deosebită, și deloc nouă pentru autorități, s-a înregistrat pe strada Ecaterina Teodoroiu, unde, din cauza canalizării care nu a mai făcut față, în zona mai multor magazine, s-a format un adevărat lac de acumulare. Apa a fost la un pas de a intra în incinta spațiilor comerciale.


Și locuitorii unui imobil situat pe strada Veseliei din Dej au fost loviți de natura dezlănțuită. Aici, un garaj situat la susolul unei case a fost inundat. Proprietarii locuinței au intervenit în cel mai scurt timp, chiar pe timpul ploii, pentru a limita pagubele. Au scos autoturismul parcat în garaj și au încercat să salveze ce se mai putea. De asemenea, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au fost solicitați să intervină pe strada Valea Codorului pentru a scoate apa dintr-o locuință.

abonare newsletter