Actualitate

Accident pe DN1 între Cluj și Oradea. Patru mașini implicate

Traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate duminică la prânz pe DN1 între Cluj-Napoca și Huedin din cauza unui accident în care au fost implicate patru autoturisme.

foto arhiva monitorul foto arhiva monitorul

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, cauza accidentului este nepăstrarea distanței corespunzătoare între autoturisme.

"Este vorba despre o tamponare. Patru autoturisme care mergeau în coloană în localitatea Gilău s-au tamponat după ce șoferul uneia dintre mașini a frânat pentru a acorda prioritate unui pieton aflat regulamentar pe trecere. Un bărbat de 56 de ani din Ungaria care circula pe ruta Gilău-Cluj a intrat într-o mașină condusă de o femeie de 48 de ani, mașină care ulterior a fost proiectată în autoturismul din față condus de un bărbat de 32 de ani, apoi într-o altă mașină condusă de o femeie de 47 de ani. În urma impactului au rezultat trei victime, doi șoferi și un pasager din prima mașină care a oprit să acorde prioritate pietonului", spun reprezentanții IPJ Cluj.


ȘTIRE INIȚIALĂ

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din pricina unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme, circulația pe DN1 (E60) Cluj-Napoca — Huedin se desfășoară ușor îngreunat la această oră (11.35) în zona localităţii clujene Gilău.

Ultimele Stiri
abonare newsletter