Actualitate

ACCIDENT în localitatea clujeană Urișor. Un autoturism s-a izbit violent de un capăt de podeț.

Un accident de circulație, soldat cu o persoană rănită și cu pagube materiale însemnate, s-a produs azi-dimineață, puțin puțin după ora 04:00, pe DN1C, pe raza localității clujene Urișor.

ACCIDENT în localitatea clujeană Urișor. Un autoturism s-a izbit violent de un capăt de podeț.   sursa foto dej24.ro ACCIDENT în localitatea clujeană Urișor. Un autoturism s-a izbit violent de un capăt de podeț. sursa foto dej24.ro

Potrivit dej24.ro, onform primelor informații, conducătorul unui autoturism marca Audi, înmatriculat în Franța, în timp ce se deplasa dinspre Baia Mare spre Dej, ajuns pe raza localității Urișor, cel mai probabil din cauza oboselii, ar fi adormit la volan, a părăsit partea carosabilă, izbindu-se ulterior de un capăt de podeț. În urma impactului violent, autoturismul a ajuns cu roțile-n sus, în apropierea unui gard.

La fața locului au intervenit de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță, dar și polițiștii.


Personalul medical a acordat unui pasager primul-ajutor la fața locului, după care l-au transportat la spital pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

abonare newsletter