monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Tânăr bătut în plină stradă la Apahida

Doi tineri au fost reţinuţi după ce i-au aplicat o bătaie în plină stradă unui bărbat din Apahida.

sursa foto cugetliber.ro

“În urma probatoriului administrat, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Aphida, au dispus măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru doi bărbaţi din localitatea Apahida, cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri şi alte violenţe”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

La data de 24 iulie, în jurul orei 21:00, poliţia a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Apahida, judeţul Cluj, în timp ce se afla pe strada Nicolae Bălcescu, din localitatea Apahida, a fost victima unei agresiuni.


“În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea agresorilor, stabilind că este vorba despre doi bărbaţi, din localitatea Apahida, în vârstă de 26 şi 28 de ani. La data de 25 iulie, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de cei doi. Azi, aceştia au fost prezentaţi în faţa magistraţilor care au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile faţă de bărbatul de 28 de ani”, au mai spus aceştia.