Actualitate

Ploile au făcut ravagii la Turda. Traficul rutier, întrerupt din cauza precipitațiilor abundente.

Administrația Națională de Meteorologie a emis în ultimele 24 ore 41 de atenționări și avertizări de fenomene meteorologice periculoase, care au vizat o mare parte din țară, informează IGSU.

Ploile au făcut ravagii la Turda. Traficul rutier, întrerupt din cauza precipitațiilor abundente.  sursa foto turdanews.ro Ploile au făcut ravagii la Turda. Traficul rutier, întrerupt din cauza precipitațiilor abundente. sursa foto turdanews.ro

Ca urmare a manifestării acestora, au fost semnalate efecte negative la nivelul a 11 localități din 7 județe.

În județul Cluj, între Turda și Câmpeni, pe DN 75, pe raza localității Lungești, din cauza precipitațiilor abundente, traficul rutier a fost oprit temporar, s-a intervenit în două zone pentru degajarea carosabilului de aluviuni (lungime de 10 m, înălțime de 0,5 m).


În municipiul Alba Iulia s-a intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil. De asemenea, două autoturisme au fost avariate de elemente de construcție desprinse dintr-o locuință, potrivit Agerpres.

În județul Caraș Severin, în două localități — Jupa și Oțelul Roșu — s-a intervenit pentru degajarea a doi copaci căzuți (pe carosabil și cabluri electrice), în localitatea Prisacă s-a intervenit pentru degajarea unui stâlp căzut pe cabluri electrice.


În municipiul Târgu Jiu s-a intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism. În județul Harghita, în localitatea Gheorgheni s-a intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe cabluri electrice. În județul Hunedoara, în două localități (Galați și Ohaba de sub Piatră) s-a intervenit pentru extragerea apei din 4 beciuri. În județul Sibiu, în două localități (Cornățel și Sibiu) s-a intervenit pentru degajarea a doi copaci căzuți pe carosabil, se arată în informarea IGSU.

abonare newsletter