Actualitate

Ziua 3 Electric Castle – rock, curcubeu și Duke Dumont - FOTO

Dacă până sâmbătă seara, festivalierii de la Bonțida au scăpat de tradiționala ploaie, în Ziua 3, cu câteva minute înainte să înceapă show-ul britanicilor Architects, o ploaie deasă, tipică de Electric Castle a început.

Cheful de distracție al rockerilor adunați în fața scenei principale a fost parcă și mai mare. După ce lumea a stat la coadă la pelerine și mare parte din public s-a transformat într-o masă de pelerine galbene și roz, a început “nebunia” rockerilor. Au cântat, au făcut mosh pit, au râs de cei de la sectorul premium, care s-au aciuat sub acoperiș, de teama ploii și s-au bucurat de curcubeul care a apărut pe cer, exact în stânga scenei.

Architects este unul din cele mai așteptate nume de către fanii muzicii metal, care a venit la Electric Castle în plin turneu cu cel mai recent album al lor, „All Gods have abandoned us”.


Au urmat Subcarpați, care au adunat un public și mai numeros decât britanicii Architects. Ca de obicei la show-urile lor, au pus publicul în mișcare cu hiturile lor arhicunoscute. Festivalierii electrici au cântat și au dansat împreună cu Subcarpați, una dintre cele mai iubite trupe românești, la ora actuală.

Alt-J au continuat seara la scena principală, o trupă pe cât de tânără, pe atât de urmărită și apreciată inclusiv de celebrități din lumea muzicii, de la Aaron Paul la Ellie Goulding. La Bonțida, sâmbătă seara, publicul a ascultat în premieră în România un mix unic de indie și rock progresiv.


Headliner-ul serii a fost Duke Dumont, care pur și simplu a făcut “să sară în aer” tot publicul care a venit la scena principală. Nimeni nu a stat indiferent la show-ul nebun făcut de Duke Dumont. Toată lumea dansa și sărea cu mâinile în aer.

Single-urile lui Duke Dumont precum “Need U (100%)” și “I Got U” au ajuns pe locul I în UK Singles Chart în 2013 și 2014, o performanță cu atât mai remarcabilă cu cât, în 2014, “Need U (100%)” a fost nominalizat și pentru un premiu Grammy, în categoria “Best Dance Recording”, iar artistul a ocupat și locul II al clasamentului UK Singles cu o a treia piesă, “Won’t Look Back”.


În Ziua 3 la Electric Castle, ploaia și-a făcut de cap doar în timpul concertului Architects. La celelalte show-uri, festivalierii au petrecut fără ploaie.

În ultima zi de Electric Castle, cele mai așteptate nume sunt Franz Ferdinand și deadmau5, concerte care sunt programate la ora 23.00 și la ora 00.30. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter