Actualitate

Cristian Pomohaci, primit cu aplauze la un festival. ”Prin părintele Pomohaci, Dumnezeu ne iubește” – VIDEO

Părintele Cristian Pomohaci a fost prezent sâmbătă la Festivalul Bujorul de munte din Gura Rîului.

Înaintea concertului ploua, și cu câteva minute înaintea intrării pe scenă a artistului, ploaia s-a oprit. De pe scenă s-a văzut totul ca un semn de la Dumnezeu.

”Iată că Dumnezeu ține cu noi și prin părintele Pomohaci, Dumnezeu ne iubește. Iată că s-a oprit ploaia. Să-l aplaudăm încă o dată pe părintele Pomohaci și să-i spunem că noi sibienii îl iubim, îl prețuim și întotdeauna pentru noi, pentru sibieni rămâneți artistul Cristian Pomohaci, iubit de public și iubit de noi”, a spus de pe scena festivalului directoarea Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale “Cindrelul-Junii” Sibiu, citată de publicaţii din Sibiu.


Artistul a mulțumit publicului pentru aplauze și a spus că pentru el, Sibiul este a doua casă.

”Vă mulțumim din toată inima și vă iubim și îl rugăm pe bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze încă o dată. Îi suntem datori că a oprit ploaia, și îi mulțumim că suntem alături de voi. Vă iubim, Doamne Ajută”, a spus Cristian Pomohaci, pe scena Festivalul Bujorul de munte din Gura Rîului.


Preotul Cristian Pomohaci este cercetat de procurorii şi poliţiştii din Mureş pentru racolare de minori în scopuri sexuale, după ce ar fi promis unui adolescent că îl va plăti dacă va întreţine relaţii sexuale cu el. Cristian Pomohaci a slujit la Parohia Moşuni din judeţul Mureş care aparţine de Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia.

Preotul, acuzat că ar fi încercat să corupă sexual un minor, susţine că este nevinovat şi are timp 30 de zile să-şi demonstreze nevinovăţia în faţa Eparhiei din Alba Iulia, acesta fiind, în prezent, oprit de la slujirea slujbelor bisericeşti.

abonare newsletter