Actualitate

Un ARTIST își exprimă REVOLTA față de Jandarmeria Cluj. Comparație cu jandarmii din București: Oribil

Tudor Chirilă a comentat pe Facebook că este revoltat de intervenția jandarmilor de la Cluj care au ridicat cu forţa şi băgat în dubă o tânără, pe motiv că a tulburat mitingul organizat de Noua Deaptă în Piața Avram Iancu.

Actriţa Oana Mardare a fost agresată de jandarmi la marşul anti-gay din Piaţa Avram Iancu. Ea a participat, sâmbătă, la marşul comunităţii LGBT, „Cluj Pride”, şi ulterior a fost prezentă în Piaţa Avram Iancu la mitingul Noii Drepte pentru susţinerea familiei tradiţionale fiind ridicată cu forţa de către jandarmi şi băgată într-o dubă, pe motiv că a tulburat evenimentul.

"Ceea ce a făcut Jandarmeria la Cluj în cazul Oanei Mardare este revoltător, rușinos și un atac la demnitatea umană. Oricâte comunicate de disculpare ar da Jandarmeria Cluj nu poate explica un asemenea comportament huliganic din partea celor care ar trebui să ne protejeze de huligani. Mă bucur că în cazul protestelor din februarie la București jandarmii nu au procedat ca în cazul Cluj. Oribil. Nu mai spun că cei care manifestau ar fi trebuit să fie indignați, nu să instige la eliminarea «elementului diferit»", spune Tudor Chirilă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter