Actualitate

Manifestație Noua Dreaptă în Piața Avram Iancu. "În 10 ani, homosexualii din România vor întreține relații sexuale în stradă" - VIDEO

Câteva zeci de persoane, membri ai organizației Noua Dreaptă și simpatizanți, au ieșit, sâmbătă, în Piața Avram Iancu unde participă la o manifestaţie pentru susţinerea familiei tradiţionale.

Aproximativ 50 de persoane participă, sâmbătă, în Piaţa Avram Iancu la mitingul de susţinere a familiei tradiţionale, organizat de Partidul România Unită, Partidul România Mare şi oganizaţia Noua Dreaptă.

Manifestarea a început cu rostirea în grup a rugăciunii ”Tatăl Nostru”.


La mitingul Noii Drepte din Piața Avram Iancu sunt afiate bannere cu mesaje împotriva homosexualităţii şi pentru normalitate: „Marşul Normalităţii pentru familia întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie”, „Clujul nu este Gomora”, „Pentru familia tradiţională”.

"Vedem în SUA și Europa cum homosexualii care ies în stradă în pielea goală de mână cu copii mici pe care i-au adoptat întrețin relații sexuale în stradă, în văzul tuturor oamenilor, acolo se va ajunge și în România. Poate nu în 2 ani, în 10-15 ani. Nu se vor opri până când nu vor ajunge acolo. Vorbesc de familie, vorbesc de valori tradiționale, poate asta nu înseamnă nimic pentru ei, sunt niște oameni fără Dumnezeu. În anii ´70 manifestul homosexualilor spunea clar că unul din scopul lor e abolirea familiei. Facem apel către autorități, către primarul Emil Boc să nu mai autorizeze astfel de manifestări în Cluj pentru că în caz contrar vom fi din nou în stradă", a spus Codrin Goia, preşedinte Noua Dreaptă Cluj.


Ultimele Stiri
abonare newsletter