Actualitate

Cazul mașinilor vandalizate pe Brătianu. VIDEO cu presupușii făptași

La începutul lunii aprilie, zeci de proprietari care şi-au parcat maşinile pe I.C. Brătianu sau în zona pieţelor Ştefan cel Mare şi Baba Novac au avut un şoc când s-au reîntors la autoturisme şi au văzut în ce stare erau: avariate, zgâriate sau cu oglinzile rupte. La 4 luni după incident, Poliția Cluj face publice imaginile cu presupușii făptași.

"Poliţiştii desfăşoară activităţi pentru identificarea a doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unor infracţiuni de distrugere şi furt calificat. Cei care pot oferi  date  despre identitatea  persoanelor  din imagini,  suntrugaţi să anunţe la numărul de urgenţă 112 sau la cea mai apropiată unitate depoliţie", transmite IPJ Cluj.

Poliţiştii clujeni desfăşoară activităţi pentru identificarea a doi bărbaţi bănuiţi de distrugerea mai multor autoturisme.


În noaptea de 4/5 aprilie, doi bărbaţi au distrus şi ulterior sustras oglinzile mai multor autovehicule parcate pe strada Ion I.C. Brătianu, din Cluj-Napoca, şi pe străzile adiacente acesteia.

Persoanele bănuite de comiterea faptei au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta unui local public, anterior comiterii faptelor. 


CITEȘTE ȘI

Zeci de maşini VANDALIZATE în centrul Clujului

Ultimele Stiri
abonare newsletter