monitorulcj.ro Menu
Actualitate

A furat zeci de bucăţi de caşcaval dintr-un magazin din Gheorgheni. A fost prins de un jandarm aflat în timpul liber - FOTO

Un jandarm clujean a prins, duminică, un hoţ care tocmai furase mâncare dintr-un magazin din Gheorgheni.

“Plutonier major Vulturar Viorel din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, aflându-se în timpul liber, în timp ce se deplasa cu mașina personală din direcția străzii Constantin Brăncuși spre zona centrala a orașului, a observat un bărbat care alerga pe culoarea roșie a semaforului, iar în urma acestuia alergau două persoane îmbrăcate în uniforme specifice  magazinului Profi. Deoarece persoana urmărită i s-a părut suspectă, a luat decizia să treacă la urmărirea ei, iar în momentul în care l-a ajuns acesta a ripostat, moment în care jandarmul a folosit un spray iritant lacrimogen cu ajutorul căruia a reușit să-l imobilizeze”, spun reprezentanţii Jandarmeriei Cluj.

Subofițerul a anunțat dispeceratul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, pentru a-i acorda sprijin  la fața locului.


“Persoana în cauză, respectiv R.G., de 36  ani, din sat Schitu Hadîmbului, comuna Mironeasa, județul Iași, se face vinovat de comiterea infracţiunii de furt. Actul de sesizare și persoana în cauză au fost predate la Poliția municipiului Cluj-Napoca, pentru continuarea cercetărilor, iar produsele confiscate (19 bucăți de cașcaval) au fost restituite magazinului”, mai spun aceştia.