Actualitate

Amenzi de peste 11.000 de lei în piețele agroalimentare din Cluj

În perioada 20.06 – 22.06.2017 poliţiştii locali au făcut controale în piețele agroalimentare din cartierele Mănăștur, Mărăști, în piața agroalimentară din incinta Complexului Multiplex “Leul” și în imediata vecinătate a piețelor.

Amenzi de peste 11.000 de lei în piețele agroalimentare din Cluj Amenzi de peste 11.000 de lei în piețele agroalimentare din Cluj

Au fost verificați 110 comercianți, din care 70 agenți economici și 40 producători agricoli. Neregulile constatate au fost: comercializarea produselor nespecificate în carnetele de comercializare; lipsa documentelor de provenienţă a mărfurilor; lipsa buletinelor de verificare metrologică; neetichetarea corespunzătoare a produselor comercializate; nedeţinerea documentelor legale la punctele de lucru; comercializarea produselor în locuri neautorizate; ocuparea abuzivă a domeniului public cu legume și fructe.          

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 31 sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.100 lei. De asemenea, au fost confiscate 50 kg cireșe, ciuperci și porumb fiert, comercializate ilegal pe domeniul public din imediata vecinătate a piețelor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter