Actualitate

Primăria a decis. Ce se va întâmpla cu şoferii care refuză să-şi parcheze maşinile în curte

Pe mai multe străzi din Cluj-Napoca pietonii şi şoferii întâmpină dificultăţi din cauza unor proprietari care aleg să îşi parcheze maşinile în faţa caselor în loc să le bage în curte. Acum, Primăria le pregăteşte acestora o supriză.

Primăria are în plan să monteze stâlpişori pe trotuare astfel încât şoferii să fie obligaţi să îşi parcheze maşinile în curte.

“În ceea ce priveşte proprietarii care locuiesc la case şi care au maşini şi nu vor să le pună în curte am început o acţiune, în primul rând o să punem stâlpişori pe trotuar pentru că marea majoritate îşi lasă maşina pe trotuar, obstrucţionează circulaţia, vom avea în vedere sancţionarea acestora, am discutat cu Poliţia Locală să stabilim un plan de acţiune, în primul rând de conştientizare şi de informare a cetăţenilor care au maşini şi locuiesc la casă şi au posibilitatea să pună maşina în curte, să pună maşina în curte, că aşa le-a fost dată şi autorizaţia de construire cu loc de parcare în curte”, a spus viceprimarul Dan Tarcea joi la o emisiune la radio.

Ultimele Stiri
abonare newsletter