monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Clujean ÎNJUNGHIAT în fața unui magazin de un tânăr de 21 de ani. De la ce a pornit scandalul

Judecătorii de la Tribunalul Cluj au dispus arestarea pentru 30 de zile a unui tânăr de 21 de ani din localitatea Jucu.

Marcel Vlad Chita este acuzat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, că în urmă cu câteva zile l-a lovit cu un cuțit, de patru ori, pe un alt bărbat care i-a atras atenția că a aruncat gunoiul pe jos, scrie evz.ro.

Surse judiciare susțin că teribila scenă a avut loc în fața unui magazin, de la periferia Clujului.


”Chita era într-o mașină, în care se mai aflau trei tineri. În spatele mașinii lor era o altă mașină, condusă de victimă. La un moment dat, din mașina condusă ce Chita, acesta și prietenii lui au început să arunce cu gunoaie, ambalaje etc. Șoferul din spate le-a atras atenția că nu e normal ce fac iar de aici a urmat un scandal”, susține un procuror clujean.

Chita s-a dat jos, nervos, din mașină pentru a-i cere victimei socoteală pentru tupeul lui. A urmat o altercație, în care victima s-a apărat, iar Chita a lovit cu pumnii și picioare. ”Pentru că nu a fost de ajuns cât l-a lovit, atacatorul a scos un cuțit și l-a lovit de patru ori pe cel care avusese curajul să îi spună că nu e bine ce face”, mai spune anchetatorul.


După incindent, agresorul a plecat de la fața locului și și-a lăsat victima într-o baltă de sânge. Norocul acestuia a fost cu un alt șofer care a trecut prin zonă și a sunat la 112.

Polițiștii l-au reținut pe agresor pentru 24 de ore, pentru tentativă de omor, iar ulterior acesta a fost arestat.


Victima a fost operată de mai multe ori, fiind internată în prezent la terapie intensivă, la Spitalul de Urgențe din Cluj-Napoca.