monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Campania BAC de 10 trimite absolvenţii la UNTOLD şi NEVERSEA

Anul acesta, cine BAC-ul trece, la UNTOLD și NEVERSEA petrece! Organizatorii UNTOLD continuăși în acest an tradiția de a oferi gratuitate la festival tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat.

Campania BAC de 10 trimite absolvenţii la UNTOLD şi NEVERSEA

Și pentru că 2017 a adus un nou festival în familia UNTOLD, reprezentanții celui mai bun festival din Europa au decis ca tinerii care vor lua 10 la Bac merită să aibă acces gratuit și la NEVERSEA. Pe lângă participarea gratuită la cele mai atractive festivaluri din Europa, absolvenții de 10 vor primii și câte un voucher în valoare de 500 de ron din partea Kaufland România. În plus, toți cei care s-au înscris la examenul de bacalaureatîn sesiunea din vară,vor putea achiziționa abonamentul cu reducere la cele două festivaluri, în perioada 06.06.2017-10.07.2017, după cum urmează:

•  Abonamentul la UNTOLD cu o reducere de 150 de ron plus taxe din prețul final al abonamentului de 550 de ron plus taxe


•  Abonamentul la NEVERSEA cu o reducere de 195 de ron plus taxe din prețul final al abonamentului de 420 de ron plus taxe

Adrian Chereji, director de Marketing și Comunicare UNTOLD&NEVERSEA: “Ca în fiecare an, și în 2017 susținem performanța în educație și încercăm să le oferim tinerilor variante cât mai creative de a ajunge la evenimentele pe care le-au așteptat tot anul. Și pentru că familia UNTOLD s-a mărit cu încă un festival, cel mai mare de pe litoralul românesc, NEVERSEA, cei care dau BAC-ul anul acesta sunt și mai norocoși pentru că vor avea distracție dublă”.


Toți absolvenții care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10și să completeze corect forumularul cu adresa de mail validă(aici fiecare absolvent va primi abonamentele achiziționate).

În campania de anul trecut 65 de absolvenți care au promovat examenul de Bacalaureat cu nota 10 au primit abonamente cadou la cea mai tare petrecere a anului 2016, UNTOLD. Alți peste 3500 de tineri au primit reducere la abonament.


 

Etichete: bacalaureat untold