monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Bărbatul din Dej, bănuit că a violat o tânără, a fost găsit. Unde se ascundea

La începutul săptămânii, o tânără a fost violată în drum spre locul de muncă. Aceasta aștepta într-o stație un autobuz, dar un bărbat aflat prin zonă la volanul unui autoturism s-a oferit să o ducă la destinație.

Când mai avea doar câțiva kilometri până la Jucu, acolo unde se află fabrica în care lucrează tânăra, șoferul a deviat de la traseu pe un drum lateral și sub amenințări a obligat-o pe aceasta să întrețină relații sexuale cu el, scrie dejeanul.ro

După aceea, bărbatul a dus-o pe tânără până la fabrică și a amenințat-o că dacă va scoate un cuvânt despre ceea ce s-a întâmplat între ei, o va căuta și o va bate. Cum a scăpat din mâna violatorului, fata a sunat la poliție și a povestit ce s-a întâmplat. În scurt timp, oamenii legii au intrat în alertă și au început căutările acestuia.


"În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au depistat pe bărbatul, în vârstă de 31 de ani, suspect de săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal", au declarat miercuri seara reprezentanții IPJ Cluj.

Potrivit acestora, bărbatul se ascundea într-o livadă de pe raza municipiului Dej.


El a fost dus la audieri la unitatea de poliţie.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej efectuează cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol. La data de 29 mai, o tânără, de 19 ani, din Dej, a sesizat faptul că a fost constrânsă, prin violenţe, să întreţină relaţii sexuale cu un bărbat. În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit identitatea celui în cauză, fiind vorba despre un bărbat, de 31 de ani, din Dej", spuneau la începutul săptămânii reprezentanții IPJ Cluj.


CITEȘTE ȘI

Caz halucinant în județul Cluj. Tânără, violată în drum spre locul de muncă – VIDEO