Actualitate

Vestul Sălbatic s-a mutat la Cluj. Doi tineri băuți au fost dați afară din clubul Midi. S-au întors cu săbii și i-au atacat pe bodyguarzi

Câțiva indivizi s-au luat la bătaie cu oamenii de pază din Clubul Midi. Conflictul a avut loc noaptea trecută. Cel puțin două persoane au fost rănite grav, după ce agresorii au folosit săbii pentru a-i ataca pe bodyguarzi.

foto arhiva sursa foto b365 foto arhiva sursa foto b365

„În data de 13 mai a fost o intervenție a poliției, ca urmare a unei sesizări cu privire la faptul că în fața unui club din Cluj-Napoca a existat o  altercație între mai multe persoane. Polițiștii care au ajuns  la fața locului au  luat legătura cu  personalul de pază care asigura securitatea la clubul respectiv. Două persoane, pe fondul consumului de alcool, au provocat un  scandal. Au fost scoși afară și ulterior s-au reîntors înarmați cu sabii. Potrivit primelor informații, unul dintre agenții de pază a fost rănit în zona brațelor. La momentul la care a ajuns echipajul de politie, indivizii au dispărut. Nimeni nu a depus plângere. Nu avem informații clare, ci doar relatările personalului de pază”, a precizat comisarul Graur de la IPJ Cluj, potrivit Gazeta de Cluj.

Poliția s-a sesizat din oficiu pentru infracțiunea de lovire și alte violențe.


”Azi dimineață a fost o altercație în fața unui club din Cluj Napoca. Polițiștii au fost chemați să intervină la ora 3:55 și au stabilit că agenții de securitate au scos două persoane tulburente din club, iar tinerii s-au întors să se răzbune, având  asupra lor obiecte contondente. Un agent de securitate rănit la mâna a ajuns la UPU. Agresorii au plecat cu o mașină înainte de sosirea polițiștilor. Nu a fost depusă plângere până în prezent. Poliția s-a sesizat din oficiu pentru infracțiunea de lovire și alte violente și fac cercetări pentru identificarea agresorilor”, precizează Poliția Cluj, potrivit Știri de Cluj.

Etichete: ipj cluj midi bataie
Ultimele Stiri
abonare newsletter