Actualitate

GREVA controlorilor de trafic aerian: Zboruri amânate pe Aeroportul Cluj

Patru zboruri operate, vineri, pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj sunt afectate de greva controlorilor de trafic aerian. Cursele aeriene înregistrează întârzieri de o oră şi jumătate.

Directorul operaţional al Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj, Iuliu Pop, a declarat, vineri, că există posibilitatea ca, pe parcursul zilei, să mai fie înregistrate întârzieri şi la alte curse aeriene.

”Avem mai multe zboruri afectate de greva controlorilor de trafic aerian şi care vor avea întârzieri de o oră şi jumătate. Este vorba, la sosiri, de cursa de Luton, care trebuia să aterizeze la ora 12.30, iar la plecări de cele spre Dublin, care trebuia să decoleze la 11.25, Luton, de la 11.25 şi Dortmund, care trebuia să plece la 11.30. Există posibilitatea ca, pe parcursul zilei, să mai fie înregistrate întârzieri şi la alte curse”, a spus Pop.


Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din România a anunţat o grevă de avertisment la nivelul tuturor subunităţilor ROMATSA - regia de stat care se ocupă cu dirijarea traficului aerian din România, protest care se va desfăşura vineri, 12 mai, între orele 11.00 şi 13.00. Conflictul are loc pe fondul expirării contractului colectiv de muncă, potrivit unei notificări transmise anterior de ATSR.

Ultimele Stiri
abonare newsletter