Actualitate

Tineri prinşi cu etnobotanice în parc şi în Pădurea Hoia

Jandarmii clujeni au prins zilele trecute mai mulți tineri care aveau asupra lor etnobotanice.

Prinşi cu etnobotanice în parc şi în Pădurea Hoia Prinşi cu etnobotanice în parc şi în Pădurea Hoia

Vineri, 28 aprilie a.c., în intervalul orar 22.00-23.00, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice, în municipiul Cluj-Napoca, în zona Parcului I.L.Caragiale, au identificat doi tineri care aveau asupra lor câte un plic cu substanță sub formă vegetativă, de culoare maro verzui și câte o rolă de hârtie organică, susceptibile de a avea efecte psihoactive. Tinerilor le-au fost întocmite actele de constatare a faptelor.

De asemenea, joi, 4 mai a.c., în intervalul orar 00.00-02.00 , un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice, în municipiul Cluj-Napoca, în zona Pădurii Hoia, au identificat patru tineri care aveau asupra lor trei plicuri cu substanțe sub formă vegetativă, de culoare verde oliv și albă, alături de două recipiente care conțineau substanțe sub formă vegetativă, de culoare verde oliv, susceptibile de a avea efecte psihoactive . Tinerilor le-au fost întocmite actele de constatare a faptelor.


Documentele și substanțele descoperite asupra acestora au fost înaintate D.I.I.C.O.T. Cluj, în vederea continuării cercetărilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter