Actualitate

VIDEO Emanuel Ungureanu o susţine în mesajul de Paşte pe doctoriţa demisă de la Spitalul pentru Copii

Deputatul USR Emanuel Ungureanu vorbeşte în mesajul de Paşte despre nedreptatea care s-a comis prin demiterea Simonei Tătar, de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj.

"Acum câteva luni, un om bun, cu vocație de medic pediatru, Simona Tătar, a «căzut» între tâlhari...Astăzi, a fost o Joia Mare pentru Justiția din România, un judecător tânăr, Vasile Botiș i- a făcut dreptate și a redat comunității un medic dedicat îngrijirii copiilor. În rolul lui Pilat din Pont sau a tâlharilor, au fost Cornel Aldea, managerului Spitalului de Copii și conducerea Universității de Medicină și Farmacie Cluj. Nu cred că aceste persoane mai au un Dumnezeu, dar dacă au, să îi ceară iertare Simonei, să se căiască și să nu facă recurs la această primă sentință.
Dumnezeu îi vede...să nu fie ticăloși până la capăt! Felicitări părinților care s- au luptat cu demnitate pentru medicul ce le- a tratat copiii cu bunătate și profesionalism. Să fim buni și curajoși, nu doar de Paște!", spune deputatul, în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.


 


Ultimele Stiri
abonare newsletter